Delavec padel s kesona in se huje poškodoval

V Dantejevi ulici v Izoli se je včeraj zgodaj popoldne zgodila huda nesreča, v kateri se je poškodoval delavec, ki je padel s kesona parkiranega manjšega tovornega vozila. Reševalci so ga odpeljali v izolsko bolnišnico, njegove poškodbe naj bi bile zelo resne.

Voznik  je    z desnim  delom  avtomobila  trčil  v  zadnji  del    parkiranega  
tovornega  vozila,  na  katerem  je  bil  delavec.
Voznik je z desnim delom avtomobila trčil v zadnji del parkiranega tovornega vozila, na katerem je bil delavec. 

IZOLA > Domačini so včeraj sredi dneva videli številna intervencijska vozila, ki so hitela proti Dantejevi ulici in ugibali, da se je moralo zgoditi nekaj hudega. Nesreča se je v Dantejevi ulici zgodila okoli 12.30. Na pločniku pri eni od tamkajšnjih hiš je bilo parkirano manjše tovorno vozilo, z levima kolesoma delno na cestišču. S kesona poltovornjaka je delavec razkladal beton, ko je močno počilo. V tovorno vozilo je trčil voznik osebnega avtomobila, tovorno vozilo je ob tem zanihalo, zaradi česar je s kesona na pločnik padel delavec.

Po pripovedovanju očividcev naj bi padel na glavo in se hudo poškodoval. Reševalci reševalne službe slovenske Istre so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Po neuradnih podatkih naj bi bile poškodbe delavca zelo hude. Poleg policistov in reševalcev so na kraju nesreče posredovali tudi koprski poklicni gasilci, ki so zavarovali območje nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanega delavca.

Podrobnosti o okoliščinah nesreče včeraj zvečer še niso bile znane. Očividci so nam povedali, da naj bi se voznik osebnega avtomobila, domačin, umikal desno, ker naj bi iz nasprotne smeri takrat pripeljalo drugo vozilo. Kaj so še ugotovili policisti in kakšne morebitne kršitve so zabeležili, sinoči nismo uspeli izvedeti.


Najbolj brano