Za Miho želijo napolniti stadion

“Napolnimo stadion za Miho,” so v Nogometnem klubu Tabor poimenovali današnjo tekmo 12. kroga prve slovenske lige proti tekmecem iz Domžal. Izkupiček od prodaje vstopnic bodo namenili za rehabilitacijo nogometaša Mihe Hlada.

V Nogometnem klubu Tabor Sežana želijo pomagati soigralcu. Foto: NK Tabor
V Nogometnem klubu Tabor Sežana želijo pomagati soigralcu. Foto: NK Tabor

SEŽANA > Nogometaš sežanskega kluba Miha Hlad je na začetku maja doživel hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpel težje poškodbe glave, zaradi katerih je bil več kot dva meseca v umetni komi. Pred njim je dolga in zahtevna rehabilitacija, zato mu želijo v domačem klubu pomagati.

Miha Hlad (NK Tabor Sežana)

Pomoč iz vse Slovenije

Zato si želijo v Nogometnem klubu Tabor napolniti stadion in izkupiček od prodaje kart nameniti za čim hitrejše okrevanje. Mogoč je tudi nakup virtualnih kart, za vse tiste, ki si tekme ne morejo ogledati v živo, bi pa mlademu nogometašu radi pomagali. “Zaenkrat smo z odzivom zelo zadovoljni, presenetil nas je odziv iz vseh koncev Slovenije,” je dan pred tekmo povedal Matej Glavina, ki v klubu skrbi za odnose z javnostmi.

Pojasnil je še, da bodo s pomočjo Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana denar za pomoč Mihi Hladu zbirali tudi po koncu tekme.


Najbolj brano