Spodletel vlom v novogoriški nakupovalni center

Danes zjutraj so policisti prejeli obvestilo o poskusu vloma skozi službeni vhod v večji trgovski center na Prvomajski ulici v Novi Gorici. Na vratih je nastala materialna škoda v višini približno tisoč evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj popoldne so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 23-letnega voznika skuterja. Odredili so izredni tehnični pregled za vozilo, pri katerem se je izkazalo, da največja hitrost vozila dosega 45 km/h, čeprav je konstrukcijsko določeno do 25 km/h. Skuter so policisti zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Pri Divači so policisti včeraj ustavili tudi 17-letnega voznika motornega kolesa. Vozilo ni bilo registrirano, voznik pa ni imel vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu zasegli, tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

Kupec mu je spotoma ukradel še telefon

Pirančan je policistom včeraj prijavil drzno tatvino, in sicer ko je prodal svoj karamboliran osebni avtomobil, je naknadno ugotovil, da mu je kupec ukradel tudi mobitel znamke oneplus 7T, vreden 600 evrov. Policisti zbirajo informacije.

Pijana za volanom

Včeraj ob 20.15 je na avtocesti med Razdrtim in Vipavo voznica osebnega avtomobila trčila v ograjo. Policisti so ugotovili, da je bila v prometni nesreči samoudeležena 41-letna voznica, kateri je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,60 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi ji obdolžilni predlog.

Z odmontiranimi lučmi izginil neznano kam

Na parkirišču na Razdrtem je nekdo ponoči z dveh madžarskih tovornih vozil odmontiral štiri sprednje luči znamke xenon in z njimi izginil neznano kam. Madžarsko podjetje je oškodovano za približno 4000 evrov.

Nekdo se je znesel nad avtomobilom v Šempetru pri Gorici

Včeraj pozno zvečer so policisti na območju Šempetra pri Gorici obravnavali poškodovanje avtomobila na parkirišču ene od tamkajšnjih gospodarskih družb. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec tekom včerajšnjega dne z neznanim predmetom razbil vetrobransko steklo in spraznil vse štiri pnevmatike na osebnem avtomobilu znamke VW. S tem dejanjem je nepridiprav oškodovancu povzročil za približno 700 evrov škode.

Tatvini goriva na avtocestnem počivališču

Danes ponoči so policisti prejeli tudi obvestilo o tatvini goriva iz tujega tovornega vozila na počivališču ob hitri cesti v Šempasu. Neznani storilec je iz rezervoarja tovornega vozila iztočil približno 300 litrov dizelskega goriva na škodo hrvaške gospodarske družbe.

Danes zjutraj pa so policisti prejeli še eno obvestilo o tatvini goriva iz parkiranega tovornega vozila na omenjenem počivališču. Neznanec je iztočil približno 450 litrov dizelskega goriva in oškodovancu povzročil za 480 evrov škode.


Najbolj brano