Zaradi veverice si je kolesarka zlomila gleženj

Policiste so obvestili, da je na kolesarski poti Izola - Strunjan padla 57-letna Koprčanka s kolesom. Na cesti naj bi naglo zavrla, ker je preko ceste stekla veverica. Dogodek policisti še preverjajo, ženska pa si je pri padcu zlomila gleženj.

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

PRIMORSKA > V Izoli so 16-letniku iz Prad na tehničnih pregledih zasegli skuter piaggio ZIP-50, ker je predelan, da doseže večjo hitrost od dovoljene.

Tovornjak se je prevrnil

Včeraj okrog 15.10 se je med Kalom in Ribnico prevrnil tovornjak. Tovorno vozilo za prevoz odpadne kovine je vozil 38-letni voznik, ki se v nesreči ni poškodoval. Zapeljal je preblizu desnemu robu vozišča, zato se je vozilo prevrnilo. Povzročitelju so izdali plačilni nalog (alkotest negativen, prav tako hitri test na droge). Cesta je bila zaradi dvigovanja vozila zaprta, ponovno so jo odprli ob 22.21 uri.

Lovec našel ukradeno vozilo

Blizu vasi Selce pri Pivki je lovec našel zapuščeno vozilo in o tem obvestil policiste. Ugotovili so, da je vozilo prijavljeno kot ukradeno v Ribnici. Lastniki so vozilo prevzeli, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Pijan za volanom

V Portorožu so včeraj ob 19. uri ustavili 76-letnega voznika avtomobila. Alkotest mu je pokazal 0,54 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Izdali so mu plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Iz barake ukradli orodje

V Ankaranu je nekdo vlomil v barako ter lastniku ukradel kotno brusilko in pnevmatsko kladivo znamke hilti, motorno žago znamke sthil in kompresor. Oškodovan je za 2500 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od četrtka od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali 13 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo. Obravnavani po enotah: Bistriški policisti so obravnavali deset oseb, kozinski pa tri. Obravnavali so po pet Afganistancev in Maročanov, dva Albanca in enega Pakistanca.

Za pomoč pri nedovoljenem prehodu meje so policisti izdali globo Italijanu in Albanki.

Včeraj ob 17.47 so policisti na Topolcu ustavili avto italijanskih registrskih številk. Voznik je bil 41-letni Italijan, sopotnica pa 42-letna Albanka z urejenim statusom v Italiji. Na zadnjih sedežih sta bila še dva Albanca, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno. Po posvetu z državnim tožilstvom policisti zadevo obravnavajo kot prekršek po Zakonu o tujcih - pomoč pri ilegalnem prehodu (sorodstveno razmerje).


Najbolj brano