Bivšemu dekletu razbil okno na avtomobilu

Včeraj zvečer je 24-letnik na Piranski cesti v Kopru zapeljal pred vozilo 22-letnice, ki je njegovo bivše dekle, in jo ustavil. Stopil je iz vozila, nato pa z roko razbil okno njenega vozila in odpeljal. Policisti so ga izsledili in ustavili. Mladeniča policisti obravnavajo zaradi dveh kaznivih dejanj, grožnje in poškodovanja tuje stvari.

PRIMORSKA > Včeraj okoli 19. ure je pred starim zdravstvenim domom v Izoli otrok na kolesu zbil starejšo gospo. 82-letna ženska ima poškodovano nogo, po prvih podatkih gre za lažje poškodbe. V primeru izsleditve otroka, sledi ustrezen ukrep.

Z ukradeno denarnico najprej na bankomat, nato pa še v trgovino

V Ankaranu je nekdo iz garderobe podjetja zaposlenemu ukradel denarnico. Kmalu se je odpravil do bližnjega bankomata, a je bil neuspešen pri dvigu gotovine, je pa nato opravil več uspešnih nakupov v Italiji. V denarnici je imel oškodovani prijavitelj tudi dokumente.

Srna “zakrivila” prometno nesrečo

V sredo okoli 20.30 so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči na glavni cesti izven naselja Idrsko (Občina Kobarid) in v kateri je bila ena oseba poškodovana. 32-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz Idrskega proti Tolminu, na ravnem delu ceste je z vozilom močno zavrla, saj naj bi čez cesto iznenada stekla srna. Posledično je zaradi prekratke varnostne razdalje v zadnji del njega avtomobila trčil 38-letni voznik drugega osebnega avtomobila, ki ga je vozil državljan Bolgarije. V prometni nesreči se je voznica laže poškodovala in so jo reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Vozili sta bili po nesreči v nevoznem stanju. Policisti so bolgarskemu vozniku zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Poškodoval BMW na parkirišču

Ajdovski policisti so včeraj pozno popoldne obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču večjega trgovskega središča v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih je neznani voznik neznanega vozila na parkirnem prostoru trčil v zadnja desna vrata drugega osebnega avtomobila znamke BMW. Po trčenju je voznik odpeljal neznano kam. Na bmw-ju so poškodovana zadnja desna vrata. Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika, bodo zoper kršitelja cestnoprometnih predpisov ustrezno ukrepali.

Izginilo 150 litrov goriva

Policisti so danes zjutraj obravnavali tudi tatvino goriva iz parkiranega avtobusa na območju naselja Gradišče nad Prvačino. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec od včerajšnjega popoldneva do danes zjutraj s pomočjo neznanega predmeta odprl pokrov rezervoarja avtobusa in iztočil približno 150 litrov dizelskega goriva. S tem je oškodovancu povzročil škodo v višini 150 evrov.

Neznanec v Novi Gorici ukradel moško gorsko kolo

Včeraj dopoldne so policisti prejeli obvestilo o tatvini kolesa v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Gorsko kolo temno-sive barve znamke scott atacama T4 je bilo zaklenjeno. Kolo je vredno 300 evrov.


Najbolj brano