Vodni špalir in sirene za mladoporočenca

V soboto so krajane Rečice presenetile sirene. A tokrat ni šlo za kakšen nesrečni dogodek, ki zahteva pomoč gasilcev in reševalcev, pač pa za nekaj lepega in pozitivnega.

Ilirskobistriški reševalci in gasilci so na mostu čez reko Reko 
pričakali mladoporočenca Alena Poropata in njegovo nevesto Ano 
in jima priredili pravo presenečenje. (Foto: Tina Milostnik Valenčič)
Ilirskobistriški reševalci in gasilci so na mostu čez reko Reko pričakali mladoporočenca Alena Poropata in njegovo nevesto Ano in jima priredili pravo presenečenje. (Foto: Tina Milostnik Valenčič) 

ILIRSKA BISTRICA > Ilirskobistriški reševalci in gasilci so na mostu čez reko Reko pričakali mladoporočenca Alena Poropata in njegovo nevesto Ano in jima priredili pravo presenečenje. Ker je ženin reševalec tudi gasilec, so mladoporočenca na poti k popoldanski veselici v rečiški restavraciji pozdravili s sirenami, ki so zazvenele iz gasilskih in reševalnih vozil, gasilci pa so prek mostu čez reko ustvarili tudi zanimiv vodni špalir. Da gre za tradicijo ob takšnih dogodkih, so pojasnili bistriški reževalci, ki so mladoporočencema zaželeli obilo sreče na njuni skupni poti. Simbolično jima jo je zaželela tudi narava, ki je na nebo nad vodnim špalirjem izrisala mavrico.

V soboto so krajane Rečice presenetile sirene. A tokrat ni šlo za kakšen nesrečni dogodek. (Foto: Tina Milostnik Valenčič)


Najbolj brano