Stojaković novi trener OK GEN-I Volley

Po koncu sezone je pri vodstvu odbojkarskega kluba GENI-Volley iz Nove Gorice prišlo do velikih kadrovskih sprememb. Po sedmih letih delovanja sta se zaradi drugih obveznosti poslovila podpredsednik Uroš Stanič ter tehnični direktor Miha Mačus, klub pa je na mesto izvršne direktorice postavil Ines Vidič.

 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

NOVA GORICA > Poiskal pa je tudi novega trenerja ženske ekipe, to je postal izkušeni hrvaški strateg Miodrag Stojaković, ki je v Sloveniji že deloval, dve leti je bil trener Kopra. Sicer je tudi selektor hrvaške ženske mladinske vrste, v zadnjih sezonah pa je deloval v Poreču.

Njegova pomočnica bo nekdanja odlična odbojkarica in članica jugoslovanske reprezentance, Majda Čičić, ki je v Novi Gorici štiri leta tudi igrala.

“Spremembe v vodstveni ekipi so priložnost za novo svežino in dvig v delovanju kluba s krepitvijo mladinskih selekcij in razvoja domačih talentov, brez katerih ne more biti vrhunske prve ekipe. S skupnim in še tesnejšim sodelovanjem nove vodstvene ekipe, ki jo sestavljajo osebe z različnimi strokovnimi kompetencami, želimo doseči odličnost v organiziranosti in delovanju kluba,” so zapisali na spletni strani kluba.


Najbolj brano