V streljanje na Rejčevi vpletene tri osebe, policija išče informacije o belem citroenu

V včerajšnje streljanje v Rejčevi ulici v Novi Gorici naj bi bile po ugotovitvah policije vpletene tri osebe. Kriminalisti in policisti še vedno preiskujejo okoliščine dogodka, občane pozivajo, naj jim sporočijo kakršnekoli koristne informacije.

Kriminalisti in policisti še vedno preiskujejo okoliščine včerajšnjega dogajanja v Rejčevi ulici v Novi Gorici. Foto: Luka Carlevaris
Kriminalisti in policisti še vedno preiskujejo okoliščine včerajšnjega dogajanja v Rejčevi ulici v Novi Gorici. Foto: Luka Carlevaris

NOVA GORICA > Do streljanja na Rejčevi ulici v Novi Gorici je prišlo včeraj okrog 17. ure. Po poročanju očividcev je neznanec med tekom streljal za moškim nasproti gostinskih lokalov pri bazenu.

“Takoj po prijavi so bile na kraj napotene policijske patrulje in kriminalisti novogoriške policijske uprave, vendar na kraju ni bilo nikogar, v dogodku ni bila nobena oseba poškodovana,” so danes sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica. V dogodek naj bi bile po ugotovitvah policije vpletene tri osebe, ki pa jih še niso izsledili.

Kriminalisti in policisti še vedno preiskujejo okoliščine dogodka. “Zbirajo obvestila v smeri sumov storitve dveh kaznivih dejanj, in sicer poskusa uboja in suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva,” še pojasnjujejo na novogoriški policijski upravi.

Občane, ki bi o dogodku imeli kakršnekoli koristne informacije, naprošajo, da jih sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo na najbližjo policijsko postajo. Med drugim policiste in kriminaliste zanimajo informacije o poškodovanem belem citroenu C1, ki je po njihovih ugotovitvah povezan z dogodkom.


Najbolj brano