“Zmago smo si zaslužili vsi!”

Tako je dejala v nedeljo zvečer velika zmagovalka glasbenega šova Znan obraz ima svoj glas, Eva Boto. Po razglasitvi zmagovalke - v finalu so se za naslov najboljšega imitatorja potegovali štirje pevci - pete sezone šova namreč kar ni mogla verjeti, da je na svoji glasbeni poti osvojila še eno pomembno nagrado.

Lea Sirk, Marko Miladinović in Lara Komar (z leve) so bili žiranti 
pete sezone šova. Foto: Miro Majcen
Lea Sirk, Marko Miladinović in Lara Komar (z leve) so bili žiranti pete sezone šova. Foto: Miro Majcen

LJUBLJANA > V finalnem večeru so najboljšega izbrali televizijski gledalci, ki jih je 24-letna Eva Boto tokrat povsem prepričala s preobrazbo v glasbeno zvezdnico Christino Aguilera. Zapela je njen hit Beautiful.

Zmaga v tokratnem šovu je še en velik uspeh mlade glasbenice. Še rosno mlada je leta 2012 prepričljivo zmaga na Emi in nato Slovenijo zastopala na Pesmi Evrovizije v Bakuju v Azerbejdžanu s pesmijo Verjamem. Slavila pa je tudi štiri leta kasneje na slovenskem festivalu Popevka s skladbo Kaj je to življenje.

“Ob zmagi in istočasno koncu sezone imam mešane občutke. Sem žalostna, ker je konec šova, hkrati sem noro vesela zmage in ponosna, saj smo si zmago zaslužili vsi,” je dejala po razglasitvi.

Za zmago so se v finalu poleg Eve Boto potegovali še trije pevci: David Amaro (tokrat se je preobrazil v Jamesa Arthurja),Matic Supovec (imitiral je Petra Graša) inSrđan Milovanović (za finalni nastop si je izbral Alexandra Rybaka).

Kot vsako leto doslej so bile preobrazbe zahtevne, zanimive in so navduševale tako nastopajoče, žirante, kot tudi gledalce.

Kostumografinja Tanja Skrbic Birgmajer si bo letošnjo sezono zapomnila po izdelavi zelo posebnih klobukov, saj ti predstavljajo izjemen izziv. Klobuk mora biti prilagojen glavi nastopajočega in med nastopom z nje ne sme “poleteti”.

Letos so ustvarili tudi največjega “bajsija”. Alex Volasko je imel oblečena kar dva “fat suita” in odebelitvene blazine na nogah. Največje in poleg kupljenih silikonov dodatno izdelano oprsje je kot Ceca dobil David Amaro. Ker tudi to ni bilo dovolj, je dobil še umetno zadnjico. ZK


Najbolj brano