Kljub razhodu navdušen nad njo

“Svet bi moral vedeti, kakšna je pravzaprav v svojem bistvu, “ je o svoji nekdanji ženi Jennifer Aniston dejal Justin Theroux. Po dveh letih ločitve je nad njo še vedno navdušen, ljubezniv in pozoren. Skupaj z drugimi družinskimi člani so se nedavno poslovili tudi od hišne ljubljenke, 13-letne psičke Dolly.

Jennifer Aniston je s svojim bivšim ohranila ljubeče odnose. Foto: Profimedia
Jennifer Aniston je s svojim bivšim ohranila ljubeče odnose. Foto: Profimedia

LOS ANGELES > Priljubljena ameriška igralka Jennifer Aniston, ki je abrahama praznovala februarja letos, se je z igralcem Justinom Therouxjem po sedmih letih koruzništva poročila leta 2015. Ob tem naj spomnimo, da je bila Anistonova med letoma 2000 in 2005 poročena s filmskim zvezdnikom Bradom Pittom.

Toda holivudski igralski par se je po dveh letih uradne zveze razšel. Novico o razhodu sta objavila na valentinovo pred dvema letoma, četudi o tem nista želela govoriti v javnosti. A v izogib ugibanjem o vzroku ločitve, ki bi za seboj potegnila kopico čenč in laži, sta takrat povedala, da odhajata vsak po svoji poti, a da med njima ostaja ljubezen in medsebojno spoštovanje. Takratnih obljub sta se vse doslej tudi držala.

Da je temu res tako, je nedavno dokazal tudi Justin Theroux, ko je spregovoril o svoji nekdanji ženi. “Ponosen sem nanjo, da je končno odprla svoj račun na instagramu. Svet bi moral vedeti, za kako duhovito žensko gre.”

In še: “Zaklela se je, da tega ne bo nikoli storila, pa vendarle se je odločila za to potezo in ponosen sem nanjo.”

Jennifer Aniston je na svojem instagram profilu v prvih dneh objavila le nekaj fotografij nekdanjih soigralcev iz priljubljene serije Prijatelji in takoj zabeležila skoraj 16 milijonov sledilcev.


Najbolj brano