Jennifer Aniston nova rekorderka v nabiranju sledilcev

Osem milijonov sledilcev v sredo zvečer, skoraj dvanajst včeraj zgodaj popoldne, danes že zelo verjetno še precej več - to se zgodi, ko se holivudska zvezda Jennifer Aniston prijavi na instagram in objavi svojo prvo fotografijo.

Jennifer Aniston in njeni soigralci iz nadaljevanke  Prijatelji v prvi 
objavi Anistonove na instagramu. Všečki in komentarji dobrodošlice so se kar vsuli.
Jennifer Aniston in njeni soigralci iz nadaljevanke Prijatelji v prvi objavi Anistonove na instagramu. Všečki in komentarji dobrodošlice so se kar vsuli.  

HOLLYWOOD > Na njej pozira v družbi soigralcev iz nekoč megapriljubljene nadaljevanke Prijatelji, ki prav letos obeležuje 25 let prvega predvajanja. Besedilo se glasi: “In zdaj smo PRIJATELJI tudi na instagramu. Pozdravljen, instagram!”

Novi sledilci so se kar vsuli: po podatkih BBC se jih je v prve pol ure nabralo 116.000, njeno prvo objavo pa je do včeraj všečkalo dobrih dvanajst milijonov sledilcev, pokomentiralo pa jih je skoraj pol milijona. Med drugim so ji dobrodošlico na tem družbenem omrežju zaželeli Nicole Kidman, Salma Hayek, Mariah Carey, Kate Hudson in Reese Witherspoon.

Kot vse kaže, je Anistonova tudi nova rekorderka v disciplini najhitreje doseči milijon sledilcev na instagramu. Doslej sta to najhitreje dosegla princ Harry in njegova soproga Meghan Markle, ki sta v aprilu milijon sledilcev dosegla v petih urah in tričetrt. Kako hitro je milijon uspelo doseči Anistonovi, še ni povsem natančno znano, velja pa, da v precej krajšem času. Točen čas bo sporočen, ko ga bodo verodostojno ugotovili. Kraljevski par ni bil pretirano užaljen, ker jima je prestol spodmaknila igralka, pa še Američanka po vrhu - tudi onadva sta namreč novi rekorderki zaželela dobrodošlico.


Najbolj brano