Favoriti ne zmagajo vedno

Ekipa RD Butan plin Izola bo v četrtem krogu prve A DRL že drevi gostovala v Trebnjem. Dvoboj, v katerem so gostitelji nesporni favoriti, se bo začel ob 19. uri.

 Trener izolskega moštva Fredi Radojkovič Foto: Tomaž Primožič/FPA
Trener izolskega moštva Fredi Radojkovič Foto: Tomaž Primožič/FPA

IZOLA > Trebanjci so sicer na lestvici tretji, dvakrat so zmagali v gosteh (Ormož, Slovenj Gradec). Edini poraz so doživeli v tretjem krogu, ko so proti Riku Ribnici s 23:26 (11:17). Pri Trimu sta se v uvodnih treh tekmah nove sezone strelsko najbolj izkazala Gal Cirar in Dino Hamidović, razpoložen pa je bil tudi prvi vratar Aleksandar Tomić.

“Trimo je ekipa, ki letos napoveduje visoko uvrstitev, saj se želi uvrstiti v evropska tekmovanja. Mi smo po zadnji tekmi in zmagi proti Slovenj Gradcu precej bolj samozavestni. Vseeno se zavedamo, da bo v Trebnjem težko, da so domačini favoriti. Če bomo odigrali tako, kot smo igrali prejšnjo soboto, lahko upamo, da bomo tudi na gostovanjih osvojili kakšno točko. Sicer pa so v našem taboru vsi zdravi in na pot odhajamo v popolni postavi,” je pred dvobojem s Trebanjci povedal trener izolskega moštva Fredi Radojkovič.


Najbolj brano