Med lepoticami je slavila Stela

Svojstvena dvorana sv. Frančiška Asiškega v Kopru je včeraj pod okriljem piranskega društva Miss in neumorne Barbare Misson gostila tradicionalni izbor Miss Turizma Slovenije 2019.

 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

KOPER > V neobičajnem ambientu za tovrstne prireditve se je tokrat za naslov najlepše potegovalo dvanajst deklet, ki so se iz predizborov uspele prebiti v veliki finale. Lepotičke iz celotne Slovenije so pred občinstvom in žirijami svoje čare pokazale v športnih oblačilih, kopalkah, večernih in poročnih oblekah.

Najbolj jih je prepričala 18-letna Stela Fon iz Zgornjih Gorij, dijakinja četrtega letnika Biotehniškega centra Naklo. Po lanski primorski zmagi, ko je slavila Koprčanka Ariana Hodžić, je zmaga tako tokrat odšla na Gorenjsko. Najlepša z letošnjega izbora se bo oktobra udeležila svetovnega izbora Miss Tourism World na Kitajskem.

Za drugo najlepšo oziroma njeno prvo spremljevalko so izbrali Klavdijo Golija iz Domžal (postala je tudi Miss radia Zeleni val), za drugo spremljevalko in miss Farmasi pa so razglasili Midjano Vuković iz Žalca.

Lepotni naslov Grofična 2019 je prejela Patricija Štifter, Miss Venka Vojo 2019 pa je postala Nastja Perhavec.


Najbolj brano