Primorske novice na spletu vse bolj brane

Krivulja branosti spletnih vsebin Primorskih novic, ki je ob lokalnih volitvah pošteno poskočila, se je v januarju povzpela še više.

Spletno stran primorske.si je po podatkih orodja Google Analytics 
v januarju obiskalo skoraj 300.000 uporabnikov. Foto: Ilona Dolenc
Spletno stran primorske.si je po podatkih orodja Google Analytics v januarju obiskalo skoraj 300.000 uporabnikov. Foto: Ilona Dolenc

PRIMORSKA > Veliko zanimanje za predvolilno in povolilno dogajanje, ki smo mu na spletni strani primorske.si namenili posebno mesto in tako bralkam in bralcem omogočili še hitrejši in preglednejši dostop do informacij, je krivuljo branosti usmerilo navzgor.

Spletna analitika prvega letošnjega meseca pa je prinesla dodaten razlog za zadovoljstvo, saj se je branost naše spletne strani še povečala. Po podatkih sistema Google Analytics jo je v januarju obiskalo skoraj 300.000 uporabnikov, natančneje 294.518, pri čemer smo zabeležili 3,6 milijona ogledov strani.

Na lestvici MOSS (merjenje obiskanosti spletnih strani), je stran primorske.si s 7,9-odstotnim dosegom v Sloveniji trenutno na 34. mestu izmed 66 portalov, ki sodelujejo v raziskavi.

Dobri rezultati so za uredništvo Primorskih novic razlog za ponos in spodbuda za ustvarjanje tehtnih in zanimivih vsebin, seveda ob spoštovanju profesionalnih novinarskih standardov, tudi v prihodnje. Hvala, da nam zaupate.


Najbolj brano