Prvi prilivi na Kaninu bodo šli za plače

Finančna uprava (Furs) je sprostila več kot dva tedna blokiran račun Sončnega Kanina. Smučišče bo lahko spet obratovalo, poslovanje pa bo omogočilo poplačilo plač zaposlenim in postopno plačilo Fursu, ki mu javni zavod dolguje še 75.000 evrov. Še 160.000 evrov pa znašajo že zapadle obveznosti do ...

 Najprej bodo povezali  slovensko in italijansko smučišče, na naši strani urejajo Skripi in Graben, kmalu  bo možna smuka na  postajo C.
Najprej bodo povezali slovensko in italijansko smučišče, na naši strani urejajo Skripi in Graben, kmalu bo možna smuka na postajo C.  

KANIN > Rok za poplačilo dolga, ki je nastal zaradi premalo plačanih prispevkov za samostojne podjetnike, s katerimi v Sončnem Kaninu sploh ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano