S pomočjo poslušalcev napolnili Hladilnik toplega srca

Ekipa Radia Capris je z nedavno dobrodelno akcijo Hladilnik toplega srca zbrala nekaj več kot 14.000 evrov ter več kot tri tone prazničnih dobrot, igrač in izdelkov za osebno nego.

Radio Capris je uspešno končal dobrodelno akcijo.
Radio Capris je uspešno končal dobrodelno akcijo.  

KOPER > Ker so zbrali dvakrat več živil in osebnih pripomočkov za istrske družine v stiski kot leto poprej, je bila tokratna akcija, tretja zapored, rekordna. Prvič so omogočili tudi sms doniranje. S finančnimi donacijami so se akciji poleg poslušalcev pridružila nekatera istrska podjetja. “Denar bomo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenija, kjer bodo družinam v stiski pomagali čez vse leto,” napoveduje odgovorni urednik Radia Capris Mitja Čehovin.

S pomočjo poslušalcev so zbrali tudi več kot tri tone prazničnih dobrot, igrač in izdelkov za osebno nego. “Kar smo prejeli do božiča, smo družinam že dali v obliki daril, ostalo bomo razdelili v obliki paketov pomoči za družine v stiski,” pojasnjuje generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenija Breda Krašna. Zahvaljuje se vsem, ki so sodelovali v akciji. Denarno pomoč bodo razporedili tako, da bodo družinam, ki jo potrebujejo, pokrili stroške, ki jim predstavljajo največjo težavo.


Najbolj brano