Lista Uroša Brežana: Zaupanje in sodelovanje

V listi aktualnega tolminskega župana in kandidata za župana Uroša Brežana poudarjajo, da bodo poglabljali zaupanje, sodelovanje, njim v prid pa naj bi bili rezultati iz preteklosti.

Maša Klavora Foto: Rosana Rijavec
Maša Klavora Foto: Rosana Rijavec

TOLMIN > Med drugim si bodo prizadevali za medgeneracijsko sodelovanje. Nosilka v volilni enoti Tolmin Maša Klavora podpira zaporo mestnega jedra. “Prizadevala si bom za vpis cerkve na Javorci v Unescov seznam.” Volčanka Nika Gerbec bo preverjala izvajanje lokalnega programa za mlade, čakajo jih priprave na volčansko obvoznico, uredili bi pešpot do Tolmina z brvjo čez Sočo.

Nosilec v tretji volilni enoti Aljoša Križnič bo sledil pripravam za gradnjo mostarske obvoznice, tam bo treba urediti promet in kolesarsko povezavo ob Idrijci. Druga na listi Špela Mrak si bo prizadevala za ureditev kopališč in preprečevanje divjega kampiranja. Nosilec v četrti volilni enoti, predsednik KS Šentviška Gora Gregor Lapanja meni, da je treba čim prej zagotovili gradbene parcele in zgradili večnamenski objekt pri podružnični šoli.


Najbolj brano