SD: Samo naprej

“Načelo razvojne naravnanosti, inovacij in sodobnih prijemov mora biti podprto tudi z načelom družbene enakosti oziroma z načeli enakih možnosti in socialne povezanosti,” poudarjajo v občinski organizaciji Socialnih demokratov Ajdovščina, ki je v predvolilno kampanjo vstopila s sloganom Samo naprej.

Mitja Tripković
Mitja Tripković 

AJDOVŠČINA > Za sedeže v občinskem svetu se bo potegovalo 25 kandidatov, pri tem pa, kot je poudaril predsednik občinske organizacije SD, aktualni podžupan in nosilec liste v drugi volilni enoti Mitja Tripković, promovirajo preferenčni glas.

Izpostavljajo neizpodbitno podporo kandidaturi aktualnega župana Tadeja Beočanina za drugi mandat in pravijo, da so njegova načela skupaj z načelom enakih možnosti za vse prava kombinacija.

Poudarjajo pomen otroškega varstva, osnovnega šolstva in srednješolskega izobraževanja, zato si bodo med drugim prizadevali za gradnjo novega vrtca in druge naložbe v šole, sodelovanje srednje šole z lokalnim gospodarstvom in ustanovitev novega programa živilske tehnologije. Poudarjajo tudi gradnjo širokopasovnega dostopa do interneta v vsako hišo.


Najbolj brano