Vse o volitvah na Primorskem na enem mestu

Na spletnem portalu Primorskih novic primorske.si je včeraj zaživela podstran, na kateri bralcem na enem mestu ponujamo vse informacije o lokalnih volitvah na Primorskem.

Nova spletna podstran Primorskih novic omogoča hiter dostop do 
informacij, ki vas glede prihajajočih volitev najbolj zanimajo.
Nova spletna podstran Primorskih novic omogoča hiter dostop do informacij, ki vas glede prihajajočih volitev najbolj zanimajo. 

Za položaj župana oziroma županje se bodo 18. novembra v 24 primorskih občinah potegovali 103 kandidati in kandidatke. Prek spletne podstrani primorske.si/lokalne-volitve vam, cenjeni bralke in bralci, s pomočjo interaktivnega zemljevida in preproste navigacije omogočamo hiter dostop do tistih informacij, ki vas glede prihajajočih volitev najbolj zanimajo.

Vabljeni k branju in odgovornemu soodločanju o tem, kdo bo krojil prihodnost vašega domačega kraja.

Ob vstopu na podstran s klikom na zemljevid Primorske izberete želeno regijo - Istro, Goriško ali srednjo Primorsko. Od tod vas navigacija prek zemljevida ali menija privede do posameznih občin z nabori kandidatov in novinarskimi članki, ki zadevajo izbrano občino. Ob tem smo seveda poskrbeli, da bo branje uporabniku prijazno tudi na mobilnih napravah.

“Za naš časnik so v letošnjem volilnem ciklusu najpomembnejše prav lokalne volitve. Zato jim bomo posebno pozornost posvetili ne le na spletu, temveč tudi v posebni predvolilni časopisni izdaji, ki bo izšla v petek, 2. novembra, in bo prinesla podrobno analizo stanja v vsaki primorski občini, predstavitve vseh kandidatk in kandidatov za župane ter primerjalne statistične podatke za vse občine,” je napovedal odgovorni urednik Primorskih novic Antiša Korljan.

Vabljeni k branju in odgovornemu soodločanju o tem, kdo bo krojil prihodnost vašega domačega kraja.


Najbolj brano