Delničarjem Hita 1,2 milijona evrov

Družba Hit je lani ustvarila čisti poslovni izid v višini 5,8 milijona evrov. Skupščina je sklenila, da se za plačilo dividend delničarjem nameni 1, 2 milijona evrov. Seznanila se je tudi z novima članoma nadzornega sveta družbe, Alanom Bofulinom in Urošem Radojevićem.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Skupščina družbe Hit se je na včerajšnji seji seznanila z letnim poročilom družbe in skupine Hit za poslovno leto 2017, s poročilom revizorja, nadzornega sveta, s prejemki članov uprave in nadzornega sveta za poslovno leto 2017 ...

Hit je v letu 2017 ustvaril čisti poslovni izid v višini 5,8 milijona evrov. Po sklepu uprave je bilo 2,9 milijona evrov razporejenih v druge rezerve, tako da bilančni dobiček za leto 2017 znaša 4,5 milijona evrov. Skupščina je sklenila, da se za plačilo dividend delničarjem nameni 1,2 milijona evrov. Skupščina je podelila razrešnici upravi in nadzornemu svetu, sklepa o udeležbi delavcev pri dobičku za poslovno leto 2019 pa skupščina ni potrdila.

30. junija je prenehal mandat dosedanjima predstavnikoma zaposlenih v nadzornem svetu, Simonu Bratini in Blažu Aldžiću Matišu, zato je s 1. julijem svet delavcev družbe za predstavnika imenoval Uroša Radojevića ter dosedanjega in aktualnega predsednika sveta delavcev Alana Bofulina.


Najbolj brano