Cestninski postaji Nanos in Dane bosta padli septembra

Dars je včeraj v obe smeri sprostil promet na avtocestnem priključku Postojna, ki je bil zadnjih pet dni popolnoma zaprt. Na primorski avtocesti bodo čez poletje porušili še cestninske postaje Unec, Logatec in Vrhnika, dela na največji postaji Log pa naj bi bila zaključena do konca julija. Začetek rušenja ...

V torek je bil v Postojni možen le uvoz na avtocesto oziroma izvoz proti Ljubljani in uvoz iz te smeri, včeraj pa je promet stekel v obeh smereh.
V torek je bil v Postojni možen le uvoz na avtocesto oziroma izvoz proti Ljubljani in uvoz iz te smeri, včeraj pa je promet stekel v obeh smereh. 

PRIMORSKA > Avtocestni priključek Postojna je bil zaradi rušenja cestninskih postaj začasno zaprt od 29. maja, kljub sprva drugačni oceni pa ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano