Na pohodu so bili tatovi koles, denarnic, žag ...

Minuli konec tedna so bili na pohodu tatovi, ki so vlamljali v lokale in stanovanja ter kradli vse od Portoroža do Bovca.

PRIMORSKA > V soboto ponoči je v Izoli nekdo vstopil v pritlično hotelsko sobo, ko so stanovlaci spali, in odnesel torbico, v kateri sta bili moška in ženska denarnica z dokumeti in gotovino. Lastnika sta oškodovana za 500 evrov.

V soboto je nekdo vlomil tudi v lokal v Dekanih, od koder je odnesel več steklenic alkoholnih pijač.

Z avta sneli tri dragocena kolesa

V Porotoržu je nedko v soboto ponoči Ljubljančanu ukradel tri kolesa, ki so bila pritjena na osebni avtomobil z nosilci. Škode je za 7000 evrov. Gre za specialna moška kolesa. Eno je znamke Trek top Fuel 9.8, temno sive barve z menjalnikom Sram Eagle X0, drugo znamke La Pierre, bele barve z nameščenim menjalnikom Ulterga, tretje pa znamke Scott, tip Addict 10, črne barve.

Ostal je brez motork

V vasi Landol pri Postojni pa nepridipravi domačinu iz garaže ukradli tri starejše motorne žage znamke Husqarna tipov 365, 353 in 440, starejši motokultivator znamke MTD in bakren pokrov žganjekuhe. Škode je za 2000 evrov.

Denarnica v odklenjenem avtu je bila lahek plen

V Ilirski Bistrici so domačinki iz odklenjenega avta ukradli denarnico, v kateri je imela osebno izkaznico, zdravstveno izkaznico, bančno kartico, 15 evrov gotovine in mobilni telefon znamke Huawei P20. Oškodovana je za 250 evrov.

Avtomatik je izginil

Na Vojkovem nabrežu v Kopru so ukradli parkiran in neregistriran siv Tomos Avtomatik, l'1987, vreden 300 evrov.

Na Bovškem vlomili v tuje vozilo

Včeraj zjutraj so bovški policisti obravnavali vlom v osebni avtomobil, parkiran pri trdnjavi Kluže. Neznanec je razbil šipo na prednjih desnih vratih zaklenjenega avta avstrijskega državljana in ukradel nahrbtnik.

17-letnik brez vozniškega dovoljenja

V petek popoldan so policisti v Planini ustavili voznika motornega kolesa. V postopku so ugotovili, da je vozil 17-letnik, brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog, zoper starše pa bodo zaradi odgovornosti napisali hitri postopek z odločbo.


Najbolj brano