V Novi Gorici izginil fiat scudo

Danes okoli 7. ure so policisti prejeli sporočilo o tatvini vozila v Novi Gorici. Neznani storilec je ponoči ukradel avtomobil znamke fiat scudo, rdeče barve, letnik 1999, z registrsko številko GO NZ-390.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA Včeraj popoldne so policisti v Selu obravnavali tatvino železnih palic in žice. Neznani storilec je v obdobju zadnjih dveh tednov iz bližnjega vinograda ukradel več železnih palic in žico ter lastnike oškodoval za približno 800 evrov.

V naselju Batuje pa so policisti včeraj obravnavali tatvino delov traktorske prikolice. Neznani storilec je v zadnjih dneh prišel na polje ob eni od tamkajšnjih stanovanjskih hiš, kjer je lastnik imel parkirano prikolico (znamke IMT 577) in ukradel hidravlični cilinder. Neznanec je povzročil za približno 700 evrov škode.

Včeraj dopoldne so policisti prejeli obvestilo o tatvini iz novogradnje blizu naselja Ledinsko Razpotje (Občina Idrija). Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v zadnjih dneh iz omenjenega objekta ukradel štiri pnevmatike na aluminijastih platiščih za osebno vozilo in mešalec za beton. S tem dejanjem je nepridiprav lastniku povzročil za 450 evrov škode.

Na Bivju je nekdo ponoči iz tovornega vozila iztočil 100 litrov nafe. Škode je za 120 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v stojnico na Zelenjavnem trgu v Piranu. Izginili so različni prehrambeni artikli in dokumenti.


Najbolj brano