Objestnež zapeljal na pločnik in zbil dve dekleti

V noči na soboto so policisti ob 1.40 prejeli obvestilo, da naj bi v Izoli nekdo z avtom zbil dve dekleti.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Z zbiranjem informacij so ugotovili, da sta poškodovani 22-letnici iz Izole. Ko sta na pločniku štopali, je mimo pripeljalo vozilo. Voznik naj bi drzno speljeval in zaviral, zatem pa zapeljal na pločnik in ju povozil. Ena od deklet je huje poškodovana. Voznika so policisti že izsledili, trenutno zbirajo dodatne informacije glede okoliščin dogajanja.

Avto zbil pešca tudi v Ilirski bistrici

Pešca sta jo skupila tudi v današnji nesreči v Ilirski Bistrici. Malo pred 11. uro je namreč na Bazoviški cesti osebno vozilo zbilo dva pešca. Gasilci PGD Ilirska Bistrica so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč NMP Ilirska Bistrica. Poškodovani osebi so pripeljali v ZD Ilirska Bistrica.

Pijani na cesti

V soboto popoldne je na cesti Sežana - Lipica padel motorist, 42-letni državljan Italije, iz Sežane. Zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča je izgubil oblast nad vozilom in padel. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,00 mg/l.

Nekoliko manj, 0,81 mg/l je napihal 37-letni voznik belega peugeuta, ki je v nedeljo zjutraj obstal na izvozu Bertoki s prižganimi utripalkami. Policisti so ugotovili, da je pred tem trčil v plastične oznake za krožišče, pojasnilo za dogodek pa je ponudil alkotest. 37-letniku so nato odredili pridržanje, saj ni upošteval odredb policistov. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.


Najbolj brano