Prebivalce Tinjana v hrvaški Istri pretresla tragična prometna nesreča

V sredo zvečer se je v naselju Brečevići v bližini Tinjana v hrvaški Istri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 14-letni fant.

V sredo zvečer se je v naselju Brečevići v bližini Tinjana v 
hrvaški Istri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je 
življenje izgubil 14-letni fant. Foto: Vir: Glas Istre
V sredo zvečer se je v naselju Brečevići v bližini Tinjana v hrvaški Istri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 14-letni fant. Foto: Vir: Glas Istre

Rene Brečević je umrl okoli 19. ure v prometni nesreči kot sopotnik, ki se je zgodila na cesti, ki vodi od Muntrilja proti Tinjanu, v neposredni bližini njegovega domačega kraja Brečevići. Za volanom avtomobila znamke ford fiesta je bil njegov mladoletni prijatelj, ki je bil seveda brez vozniškega dovoljenja, avtomobil pa ni bil niti registriran, poroča Glas Istre.

Voznik se v nesreči ni poškodoval, sledi mu kazenska ovadba.

Voznik je na omenjeni cesti zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom. Avtomobil je zaneslo s ceste in z desno stranjo je udaril v drevo. 14-letni Rene je kot sopotnik sedel na desni strani vozila. 14-letnik je bil zelo hudo poškodovan, ob prihodu reševalcev je bil še živ, a znaki življenja so bili vse slabši, zato so reševalci začeli takoj z reanimacijo. Navkljub vsem naporom reševalcev je 14-letnik podlegel poškodbam.


Najbolj brano