Po trčenju odpeljala pešakinjo v bolnišnico

Danes malo pred 9. uro je voznica osebnega avtomobila iz Kopra na prehodu za pešce trčila v pešakinjo iz Izole. Ta na kraju ni želela zdravniške pomoči, vendar jo je povzročiteljica vseeno odpeljala na pregled v Splošno bolnišnico Izola. Koprčanki sledi plačilni nalog.

 Koprčanka je na prehodu za pešce z avtom trčila v pešakinjo 
iz Izole. Po nesreči jo je odpeljala na pregled v izolsko 
bolnišnico. Foto: Jasna Arko
Koprčanka je na prehodu za pešce z avtom trčila v pešakinjo iz Izole. Po nesreči jo je odpeljala na pregled v izolsko bolnišnico. Foto: Jasna Arko

KOPER > Včeraj popoldan so kriminalisti pri Škofijah ustavili osebni avto italijanskih registrskih številk. 40-letni državljan Italije, potnik v vozilu, je izstopil iz avta in začel vpiti in mahati proti policistom, zato so zanj uporabili so fizično silo in sredstva za vklepanje in vezanje. Med postopkom je odvrgel tri PVC zavitke, v katerih je bilo 2,5 grama kokaina in pet gramov heroina. Privedli so ga na policijsko postajo, kjer so mu izdali plačilni nalog in uvedli hiti postopek.

Objestnež s petardami

Konec tedna se je neznani objestnež s petardo znesel nad lopo v naselju Dobrovo. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec v notranjost vrtne hiške odvrgel petardo. Zaradi eksplozije močnejšega pirotehničnega izdelka je na leseni baraki nastalo za približno 200 evrov škode.

Kasneje so policisti našli tudi uničen komunalni zabojnik v Vedrijanu, prav tako zaradi močne petarde. Nastalo je za približno 500 evrov škode.

Na Kobariškem vlomili v župnišče

Včeraj popoldne so policisti obravnavali vlom v župnišče v Breginju. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec po izvršitvi vloma pregledal notranje prostore in se znesel nad inventarjem ter si prilastil nekaj gotovine. Neznanec je izginil neznano kam.

Požar v ajdovskem podjetju

Včeraj ob 16.56 so policisti prejeli obvestilo o požaru v enem od podjetij na Predmeji. Iz neznanega razloga so zagoreli filtri prezračevalnega sistema, ki so bili na strehi industrijskega objekta. Eden od zaposlenih je še pred prihodom gasilcev na kraj skušal pogasiti požar, vendar so požar dokončno pogasili šele gasilci PGD Col in GRC Ajdovščina. Zaradi omenjenega požara je po prvih ugotovitvah nastala večja škoda.


Najbolj brano