Dodatni avtobusni prevozi med Izolo in bolnišnico

Z novembrom bo v Izoli uvedenih šest novih avtobusnih voženj, ki bodo od ponedeljka do petka povezovale center Izole z bolnišnico, vse do 20. ure.

  Z novembrom bo v Izoli uvedenih šest novih avtobusnih 
voženj, ki bodo od ponedeljka do petka povezovale center 
Izole z bolnišnico, vse do 20. ure. Foto: JASNA ARKO
Z novembrom bo v Izoli uvedenih šest novih avtobusnih voženj, ki bodo od ponedeljka do petka povezovale center Izole z bolnišnico, vse do 20. ure. Foto: JASNA ARKO

IZOLA > Dodatni odhodi iz Bolnišnice Izola proti Izoli so ob 15.40, 16.05, 17.07, 17.22, 18.15, 19.15 in 20.15 uri, dodatni odhodi iz Izole proti Bolnišnici Izola pa ob 15.30, 15.55, 17.00, 17.15, 18.05, 19.05 in 20.05. Znova pa avtobusi ustavljajo na avtobusnem postajališču ob izolski stari reševalni postaji.

V času izdelave celostne prometne strategije so na izolski občini prejeli več pobud za izboljšavo javnega avtobusnega prevoza na relaciji Izola-Bolnišnica Izola-Izola, predvsem popoldne.

Do sedaj javnega prevoza med bolnišnico in mestom po 16. uri sploh ni bilo. S spremembo voznega reda se bo izboljšala dostopnost do srednje šole, še posebej pa obiskovanje popoldanskih izvenšolskih aktivnosti, ki jih je bilo do sedaj zelo težavno organizirati, saj dijaki še nimajo vozniškega izpita. Z vzpostavitvijo dodatnih avtobusnih prevozov se bodo tudi študentje, ki obiskujejo Fakulteto za vede o zdravju lažje odločali za bivanje v Izoli. Z javnim prevozom jim bo omogočeno obiskovanje predavanj tudi v popoldanskem in večernem času, so sporočili z izolske občine.

Spletno uredništvo


Najbolj brano