Oven

Na poslovnem področju bodite prilagodljivi in si pustite odprte še vse poti. Ugoden vpliv planetov se bo odražal na vseh področjih, predvsem pa na vašem razpoloženju. Ljubezen neke osebe tli že dolgo in vztrajno.

Bik

V poslovnih zadevah bodo nasprotniki v dogajanje vnesli precej živahnosti, ne pustite se zmesti. Sami ste tisti, ki lahko zadovoljite svoje potrebe, saj le vi veste, kaj si v življenju najbolj želite. Uspešno boste korakali svojim ciljem naproti.

Dvojčka

Z odločnostjo in zagnanostjo se boste lotili tistih drobnih opravil, ki vas ovirajo, da bi se lahko posvetili zahtevnejšim poslovnim načrtom. S partnerjem bosta združila moči pri domačih opravilih in se obenem pogovorila.

Rak

Dogajanje v službi boste trezno premislili in tako pospešili napredovanje, ki se vam kmalu obeta. Zadeve boste vzeli v svoje roke in se znašli v središču pozornosti. Neko znanstvo se bo razvilo v pravo romanco.

Lev

Zadovoljni boste z rezultati svojega dela in ponosni, da ob tem vedno sledite svojim željam in srcu. Sposobnosti in izkušnje že imate, vse ostalo bo v finančnih zadevah odvisno samo od vas. Čakajo vas miren konec tedna.

Devica

Poslovne zadeve se bodo obrnile v nepričakovano smer, saj ste konkurenci velik trn v peti. Nekdo razmišlja o tem, kako bi vas pritegnil k sodelovanju. Zbližali se boste z osebo, ki že nekaj časa zapolnjuje vaše misli.

Tehtnica

Čeprav imate nadzor nad tistim, kar počnete in kar se okoli vas dogaja, vas bo uspešnejše naredilo tisto, kar vašemu nadzoru uide. Poskusite v svojo aktivnost vključiti tudi partnerja. Okoliščine se bodo obrnile vam v prid.

Škorpijon

V službi boste pokazali veliko mero iznajdljivosti, težave in nesporazumi se bodo začeli pospešeno reševati. Izkazalo se bo, da neke govorice niso bile resnične. Nevezani škorpijoni naj se zanesejo na pogum in svoje veliko srce.

Strelec

Imate odlične poslovne sposobnosti in neizmerno veliko domišljije, kar vam bo v veliko pomoč pri vašem nadaljnjem poslovnem vzponu. Ko boste našli mir v sebi, vam bo vseeno, kje ste in kaj se okoli vas dogaja.

Kozorog

Z novicami v službi boste prejeli priznanje za svoje delo in dokaz, da ste vedno bolj uspešni. Počutili se boste izpopolnjene, zadovoljne in notranje bogate tako v duhovnem kot v materialnem smislu. Razmislite o daljšem potovanju.

Vodnar

Na delovnem mestu ne bo težav, začrtali si boste nove smernice glede odnosov in načina dela. Ne obremenjujte se z nepomembnimi stvarmi. Med vami in sodelavcem počasi klije ljubezen. Bodite pozitivni v razmišljanju.

Ribi

Naj se vaši poslovni nasprotniki še tako trudijo, boste vedno korak pred njimi. Nova ljubezen bo kmalu vzplamtela, a nikar se ne prenaglite. Zanesite se na razum in ne postopajte prehitro. Konec tedna izkoristite v naravi.