Kradljivca je brcnila

Novogoriški policisti še iščejo predrznega kradljivca, ki je v Šempetru pri Gorici v sredo poskušal okrasti domačinko. Poizvedujejo tudi za tatovoma, ki sta v novogoriški Qlandiji nameravala ukrasti sto evrov vreden parfum.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

ŠEMPETER, NOVA GORICA > V Šempetru pri Gorici je v sredo, nekaj minut pred 18. uro, v bližini enega od stanovanjskih blokov neznani moški pritekel do domačinke. Z eno roko jo je izza hrbta prijel za roko, z drugo roko pa ji je hotel iz dlani iztrgati telefon. Gospa mu je to uspela preprečiti, nato pa je začela glasno kričati in klicati na pomoč. Na koncu ga je še močno brcnila v nogo, tako da se je tat ustrašil, jo izpustil in stekel v neznano. Policisti še ugotavljajo okoliščine napada in zbirajo informacije.

Slabo uro pred tem pa sta tatova nameravala krasti tudi v novogoriški Qlandiji. Varnostniki so opazili starejši par, kako je hotel s police izmakniti 92 evrov vreden parfum, in jima to preprečili. Starejši par se je izmuznil iz nakupovalnega središča in se odpeljal s črnim mercedesom italijanske registracije. Uslužbenci v trgovini so skupaj s policisti kasneje ugotovili, da sta moški in ženska utemeljeno osumljena, da sta v trgovini kradla že pred nekaj dnevi. DC


Najbolj brano