RTV Slovenija se opravičuje

Včeraj zvečer se je kar nekaj gledalcev ob gledanju večerne informativne oddaje Odmevi spraševalo, kaj je narobe z voditeljico, izkušeno novinarko Tanjo Gobec. Vrstile so se tudi številne objave na družbenih omrežjih.

Včeraj zvečer se je kar nekaj gledalcev ob gledanju večerne 
informativne oddaje Odmevi spraševalo, kaj je narobe z 
voditeljico, izkušeno novinarko Tanjo Gobec. Foto: Miloš Ojdanič
Včeraj zvečer se je kar nekaj gledalcev ob gledanju večerne informativne oddaje Odmevi spraševalo, kaj je narobe z voditeljico, izkušeno novinarko Tanjo Gobec. Foto: Miloš Ojdanič

LJUBLJANA > Da je nekaj narobe z njenim vodenjem (zatikanje, pretirano smehljanje), so gledalci lahko opazili že v televizijskem Dnevniku, ko je naredila napovednik o vsebini oddaje. Nenavadno vodenje se je nadaljevalo tudi v Odmevih.

“Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja,” so sporočili iz RTV Slovenija.

Zapisali so še, da vodstvo okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere.

“Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo,” so še sporočili.

Spletno uredništvo


Najbolj brano