Najbolj brano: Pred policisti si je prerezal grlo

Najbolj brani članki minulega tedna.

Goriški mejni policisti so minuli četrtek doživeli šok. Foto: Leo Caharija
Goriški mejni policisti so minuli četrtek doživeli šok. Foto: Leo Caharija

Pred mejnimi policisti si je prerezal grlo

Goriški mejni policisti so minuli četrtek doživeli šok. Popoldne so izvajali reden nadzor nad prometom v bližini nekdanjega mejnega prehoda v Štandrežu in ko so ustavili avtomobil znamke citroen C5 SW s švedsko registrsko tablico ter zaprosili za dokumente si je eden od potnikov prerezal vrat.

Iz Brkinov s košarami gob in prerezanimi pnevmatikami

Od lani, ko so domačini v Brkinih dvignili glas proti pretiranemu nabiranju gozdnih sadežev, se je spremenilo le malo. Na cesti med Gradišico in Artvižami je občina postavila prometne znake, ki prepovedujejo parkiranje. A nekaj več glob, ki jih policija in redarji napišejo zaradi tega, obiskovalcev brkinskih gozdov ne odžene. Nekdo od domačinov pa očitno meni, da mu bo to uspelo z luknjanjem avtomobilskih pnevmatik.

Zabodel ga je in se predal policistom

V enem od gostinskih lokalov na območju Ajdovščine je minuli četrtek 29-letni moški z nožem zabodel 28-letnika v ledveni del in ga huje poškodoval.

V Rodiku odkrili 1144 sadik in 4,3 kilograma že posušene konoplje

Koprski kriminalisti so v večjem gospodarskem poslopju v Rodiku odkrili 1144 sadik in 4,3 kilograma že posušene konoplje ter več pripomočkov za njeno gojenje. Ob objektu so odvzeli prostost 32-letniku iz okolice Ljubljane, ki bi lahko z gojenjem in prodajo konoplje v enem letu zaslužil do 720.000 evrov.

Slavica Tucakov zapušča piranskega župana

“Drži, Slavica Tucakov konec meseca zapušča županov kabinet in odhaja novim izzivom naproti,” je potrdila naše informacije Nina Trampuš iz službe za stike z javnostmi na piranski občini.


Najbolj brano