Tattoo manija v Portorožu

Danes se v Marini Portorož začenja tridnevna prireditev Tattoo Mania Ink'n'roll festival, na kateri se bo predstavilo 38 tetovatorjev iz Slovenije in tujine, festival pa bo spremljal tudi bogat plesno-glasbeni program.

S svojimi tetovatorskimi veščinami se bo predstavilo 38 
artistov.
S svojimi tetovatorskimi veščinami se bo predstavilo 38 artistov. 

PORTOROŽ Tetovatorsko konvencijo je v Portorož letos prvič pripeljalo podjetje NJCC d.o.o. iz Trbovelj na čelu z Alešem Škapinom, po rodu Primorcem. “Ta dogodek že šest let pripravljamo dvakrat na leto v Ljubljani in Mariboru. Udeleži se ga na tisoče obiskovalcev. Na Primorskem letos gostujemo prvič, zato da malo poživimo tukajšnjo sceno. Pričakujemo, da bo prireditev tudi na tem koncu pritegnila veliko zanimanja,” pravi Škapin.

Festival danes, jutri in v nedeljo odpira vrata ob 14. uri. Za otroke do 12. leta starosti je vstop brezplačen, za ostale pa danes velja vstopnina 5 evrov, jutri in v nedeljo pa 6 evrov. V notranjosti restavracije Marina Portorož bo svoje veščine predstavljalo (in tudi tekmovalo) 38 tetovatorjev, od katerih je tretjina Slovencev, ostali pa prihajajo iz sosednjih držav - Italije, Hrvaške, Madžarske, pa tudi iz bolj oddaljenih držav, denimo Južnoafriške republike in Rusije.

Zunaj so uredili prireditveni prostor z odrom, na katerem se bodo zvrstili plesni nastopi in koncerti. Podrobnejši program je ne voljo na prireditveni spletni strani.

Spletno uredništvo


Najbolj brano