Škotski navijači zelo dobrodelni

Potem ko so škotski nogometni navijači prek njihove dobrodelne fundacije Tartan Army Children's Charity (TACC) v nedeljo, na dan kvalifikacijske nogometne tekme za mundial 2018 med Slovenijo in Škotsko projektu Botrstvo obljubili 5000 evrov, je dobrodelna fundacija Tartan Army Sunshine Appeal ta teden že donirala 5000 funtov društvu Bravo.

Škotski navijači v Kopru leta 2012. Tudi takrat so donirali 
denar v dobrodelne namene. Foto: Maksimiljana Ipavec
Škotski navijači v Kopru leta 2012. Tudi takrat so donirali denar v dobrodelne namene. Foto: Maksimiljana Ipavec

LJUBLJANA > Ob nedeljski tekmi med Slovenijo in Škotsko bo tako več škotskih dobrodelnih organizacij doniralo denar slovenskim društvom in projektom. Škotska dobrodelna fundacija z najdaljšo tradicijo je ta teden donirala 5000 funtov društvu Bravo za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami.

Donacijo bodo v društvu porabili za izvedbo dejavnosti za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami, ki jim bodo v pomoč pri premagovanju primanjkljajev v šoli in razvijanju njihovih močnih področij, so sporočili iz društva Bravo.

Dobrodelna škotska fundacija Tartan Army Sunshine Appeal je podpornik nogometne reprezentance Škotske, ki v vsaki državi, v kateri igra njihova reprezentanca, izbere društvo ali druge organizacije, namenjene otrokom, in jim pokloni donacijo. Fundacijo Tartan Army Sunshine Appeal financirajo ljubitelji škotskega nogometa in ima najdaljšo tradicijo delovanja.

STA


Najbolj brano