Iz trgovine so ukradli 450 torbic

Ponoči so iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici ukradli 450 torbic prestižnih blagovnih znamk in še druge usnjene artikle, pretežno denarnice. Odnesli so 700 izdelkov, ki so vredni približno 70.000 evrov, poroča Primorski dnevnik.

Iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici so ukradli torbice.  Foto: AMBROŽ SARDOČ
Iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici so ukradli torbice.  Foto: AMBROŽ SARDOČ

TRST > V trgovino Tomani na Verdijevem korzu v Gorici so vlomili v noči s ponedeljka na torek. Najprej so vlomili na notranje dvorišče, zatem pa so se preko dvorišča odpravili do okna trgovine Tomani in ga na silo odprli, nakar so vstopili v skladišče in ga izpraznili. Ukradli so tudi torbice s polic trgovine, pustili pa so le trobice v izložbi.sp

Ukradeno blago so odpeljali s kombijem oziroma tovornjakom, s katerim so zbežali po Garibaldijevi ulici. Lastniki trgovine so včeraj zjutraj nemudoma videli, kaj se je zgodilo, na kraj so kmalu prišli policisti. V trgovini in skladišču so iskali prstne odtise, prebivalce poslopja pa spraševali, ali so ponoči kaj slišali. Preiskovalci so si že začeli ogledovati posnetke varnostnih kamer, ki so nameščene v bližnji okolici. Lastnik trgovine Claudio Tomani je za Primorski dnevnik povedal: “Ukradli so celo novo zimsko kolekcijo, ostalo je le 30 do 40 torbic.”

Spletno uredništvo


Najbolj brano