“Slovenija sodi med najuspešnejše države na svetu”

Predsednica NSi in kandidatka za predsednico države Ljudmila Novak je v okviru turneje obiskov po Sloveniji, kjer se srečuje s člani in simpatizerji stranke, obiskala tudi Koper. Z njo sta bila na slovenski obali tudi poslanca Iva Dimic in Jernej Vrtovec.

Danijel Sertič in Ljudmila Novak Foto: Nsi
Danijel Sertič in Ljudmila Novak Foto: Nsi

KOPER > Ljudmila Novak je na srečanju povedala, da kandidira zato, ker hoče uspešno in pravično Slovenijo, z enakimi možnostmi za vse. “Napovedala sem, da hočem, da bi bila Slovenija med 15. najbolj uspešnimi državami sveta. Prepričana sem, da je to mogoče. Če se bomo medsebojno spoštovali, spodbujali podjetnost in skupaj delali za iste cilje, ne glede na različna prepričanja, potem bo Slovenija lahko uspešna,” je prepričana Ljudmila Novak.

Predsednica NSi je napovedala, da si bo kot predsednica prizadevala tudi za bolj pravično Slovenijo, ki bo zagotavljala enake možnosti za vse državljane. “Slovenci premalo zaupamo v svoje inštitucije, zato želim, da bodo na najvišja mesta imenovani kredibilni ljudje, ki bodo delali za pravično Slovenijo, v kateri ne bo klientelizma in korupcije,” je poudarila.

Spletno uredništvo


Najbolj brano