Oven

Običajno vse niti v poslovnih in finančnih zadevah držite v svojih rokah, tokrat pa se boste mirne duše pustili presenetiti. V sebi nosite ustvarjalno življenjsko energijo, s katero lepšate življenje sebi in drugim. Ne pozabite na gibanje.

Bik

Odločnost, logika in delovne navade vas bodo pripeljale do želenih ciljev, vaša prednost pa bo samodisciplina. V vsaki stvari, ki jo boste naredili, boste pustili svoj odtis. Polni optimizma se boste zelo dobro počutili.

Dvojčka

Na poslovnem področju ne boste odnehali vse dotlej, dokler ne boste prepričani, da ste dali vse od sebe. Našli boste smer, kamor boste vlagali del sebe in večino prostega časa. Začeli boste verjeti v večno ljubezen.

Rak

Energija bo kar kipela iz vas, z njeno pomočjo boste potrdili sloves odličnega sodelavca. Prihajajo dobre novice v zvezi s pravno platjo neke zadeve. Skupaj s partnerjem bosta dosegla več, kot bi vsak posebej.

Lev

Če se boste na poslovnem področju obrnili k pravim ljudem, boste presegli meje, ki ste si jih postavili na začetku. Z drugimi boste imeli skladen in umirjen odnos, na okolico boste naredili pozitiven vtis. Ljubezen bo močnejša od ovir.

Devica

Odpira se vam nova možnost za zanimivo delo, ki vam obljublja večjo dinamičnost in več zabave. Na finančnem področju se boste odločili za novo, uspešnejšo strategijo. V ljubezni se vam že nasmiha sreča.

Tehtnica

Za uresničitev načrta vam primanjkuje le samozavesti, največja ovira na poti do uspeha je vaš dvom. Srečo boste tokrat našli v skladnosti misli, besed in dejanj. Močan vtis boste pustili pri novih poslovnih partnerjih.

Škorpijon

Vaš uspeh bo v glavnem temeljil na tem, da boste vztrajali tudi takrat, ko bodo drugi že odnehali. Dobre ideje niso veliko vredne brez ljudi, ki jih izpeljejo. Dovolj drzni boste, da boste živeli svoje sanje.

Strelec

Preden se dokončno odločite, da sklenete neko pogodbo, dobro premislite, kakšno korist boste imeli od tega. Nek dogodek boste razumeli kot priložnost, da se končno posvetite sebi in si ustvarite boljše življenje.

Kozorog

Zelo dobro boste vedeli, kaj želite doseči na poslovnem in finančnem področju, pa tudi to, kako si pridobiti podporo ključnih ljudi. Nenadna odločnost bo partnerja prijetno presenetila. Ne nasedajte slepo drugim.

Vodnar

Okrepili se bosta vaša motivacija in samozavest, z neverjetno zagnanostjo se boste lotili odločilne poslovne naloge. Delali boste bolje in bolj predano. Začeli boste razmišljati o dolgoročni naložbi v svoj razvoj.

Ribi

Povpraševanja po vašem poklicu bo vedno več. V sebi boste začutili, kaj je tisto, kar bi v prihodnosti morda lahko postala vaša nova poslovna dejavnost. Pozabite na preteklost in vzemite usodo v svoje roke.