Dan najlepših sanj

16. septembra se na Pop TV vrača oddaja Dan najlepših sanj, v kateri bo znova čas za to, da najbolj skrite želje postanejo resničnost. Na čelu s Petrom Polesom se bodo gledalke in gledalci znova prepustili ganljivim zgodbam in nasmejanim obrazom.

Peter Poles Foto: Pop Tv
Peter Poles Foto: Pop Tv

Priprave za nove oddaje Dan najlepših sanj so izpeljali med poletjem. Tako bo 41. oddaja na sporedu tretjo soboto v septembru, njena ustvarjalna ekipa pa je prejela več kot 10.000 srčnih želja. Od vseh prejetih želja si je prizadevala uresničiti čim več tistih, s katerimi se ljudje najbolj poistovetijo. Rdeča nit nove sezone bodo srečanja z daljnimi, že morda izgubljenimi družinskimi člani in prijatelji.

Že prva oddaja bo nabita s pravo energijo. V njej bo Peter Poles presenetil 13-letnega Erika Hladnika, fanta s hudo diagnozo sladkorne bolezni, ki se strastno ukvarja s čarovništvom. Uresničili pa bodo globoko skrito željo predane in skrbne 32-letne Irene. Ob koncu oddaje bodo presenetili še 70-letno Nerino Levec iz Lukovice, ki bo prvič v življenju lahko objela svojega 12-letnega vnuka in 11-letno vnukinjo, ki sta posebej za to srečanje prišla iz daljne Kostarike. NR


Najbolj brano