Okusna tako šolski kot ribiški recept

Na delavnici tradicionalnega konzerviranja plavih rib, ki ga je organiziral piranski pomorski muzej, so prikazali metodo, ki se je učijo v gostinski šoli in tisto, ki jo poznajo ribiči. Oba recepta sta bila uspešna in okusna, zatrjuje direktor muzeja Franco Juri. Delavnica je del evropskega projekta,...

Dijakom gostinske šole se je pri delu pridružil tudi direktor 
pomorskega muzeja Franco Juri  (drugi z leve).    Foto: Pomorski Muzej Piran
Dijakom gostinske šole se je pri delu pridružil tudi direktor pomorskega muzeja Franco Juri (drugi z leve).  Foto: Pomorski Muzej Piran

PIRAN > > “Pri prikazu tradicionalnega soljenja in filiranja rib so nam pomagali dijaki izolske gostinske šole in piranska ribiča ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano