V PSG tudi Mbappe?

Vse več medijev poroča, da se bo francoski nogometni prvoligaš PSG po brazilskem zvezdnikom Neymarjem okrepil še z enim najbolj obetavnih mladih igralcev, Francozom Kylianom Mbappejem. Parižani naj bi na račun Monaca za 18-letnika odšteli 180 milijonov evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PARIZ > PSG je pred dnevi dodobra razburil javnost, ko je Barceloni odštel 222 milijonov evrov za Brazilca Neymarja in zrušil rekord po višini plačane odškodnine za igralca. Zdaj pa pariški klub, ki ga poganja katarski denar, pripravlja novo “bombo”. Za zameno za 180 milijonov evrov si želi Mbappeja, mladega zvezdnika Monaca, ki je nase opozoril v zadnji sezoni in vzbudil zanimanje številnih evropskih velikanov, v prvi vrsti Reala.

A bodo morali, tako pišejo španski, britanski, italijanski in tudi francoski mediji, na napadalca, rojenega v predmestju Pariza, pozabiti. Mbappe bo blagajno PSG-ja stal 180 milijonov evrov, kar bo drugi največji v zgodovini nogometnih prestopov. Italijanski in španski mediji so poročali, da mora Mbappe z novim klubom uskladiti še podrobnosti pogodbe, PSG pa naj bi ga predstavil že v ponedeljek.

PSG se po medijskih poročanjih še ne namerava ustaviti. Zanimal naj bi še za slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, za katerega je pripravljen plačati 100 milijonov evrov, s tem pa bi Škofjeločan postal najdražji vratar v zgodovini nogometa. Pogovori o prestopu Oblaka naj bi stekli že ta konec tedna.

STA


Najbolj brano