Iščejo moškega, ki je na koncertu pretepel Izolana in Velenjčana

Ob 2.27 so policijo iz izolske bolnišnice obvestili, da imajo v oskrbi dve poškodovani osebi. Policisti so opravili razgovor s poškodovanima, 23-letnim Velenjčanom in 31-letnim Izolanom. Oba sta bila včeraj na koncertu na Ukmarjevem trgu v Kopru.

Fotografija je simbolična.  Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična.  Foto: Adriana Buzleta

KOPER > Prvi je povedal, da je nanj skočil neznani moški in ga udaril v glavo, zatem se ne spomni ničesar več. Ima pretres možganov in zlomljen nos ter več udarnin po telesu. Isti neznanec je udaril tudi Izolana in ga brcal na tleh. Ima več udarcev, presekano ustnico in zlomljeno golenico.

Eden od vpletenih je svojo izkušnjo opisal na facebooku, kjer je zapisal: “Na včerajšnjem koncertu je pred mojimi očmi bil nokavtiran dečko, kateri je nato nezavesten bil zbrcan v glavo. Seveda med stotinami očividcev si nihče ni hotel mazati rok. Edini heroj (beri budala), ki mu je hotel rešiti glavo, sem bil seveda jaz. Dečko se je kasneje zbudil v rešilcu, ko so nas oba peljali v izolsko bolnišnico. Z njim upam da ni hujšega, razen zmečkanega nosu, jaz pa čakam na operacijo kolena.”

Nasilnega moškega nihče ne pozna, zato policija prosi vse, ki bi videli omenjeni dogodek ali kaj več vedeli, da podatke čim prej sporočijo najbližji policijski enoti, pokličejo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200 in policistom pomagajo ugotoviti dejanske okoliščine nočnega dogajanja v Kopru.

Spletno uredništvo


Najbolj brano