Oven

Ponudili vam bodo možnost zanimivega dela, povezanega s komunikacijo. Presenetil vas bo klic osebe nasprotnega spola. Razmislite o naklonjenosti ljudi, ki vas obkrožajo. Preveč se obremenjujete s tujimi težavami.

Bik

Začetne poslovne težave se bodo že v nekaj dneh obrnile na bolje. Sodelovanje z osebo nasprotnega spola bi lahko izpolnilo vaša upanja. Na ljubezenskem področju večjih presenečenj ne bo. Starejši sorodnik vam bo nekaj podaril.

Dvojčka

Če bi sledili življenjskemu toku partnerja, bi lahko spoznali, da ste za nesporazume velikokrat krivi tudi sami. Večjih sprememb na poslovnem področju ne bo, težili boste k mirnemu življenju. Ne pozabite na gibanje v naravi.

Rak

Radi boste ugajali bližnjim in sodelavcem, pripravljeni pa boste pomagati tudi v socialnih ustanovah. Previdni bodite, da vas ne bi kdo izkoristil. Partnerju boste skušali pokazati nekaj novih življenjskih dejstev.

Lev

Pogovor s partnerjem bo razpletel uganko s finančnega področja. Previdni bodite pri prehrani, poskusite živeti zdravo. Večje psihične obremenitve boste dobro obvladovali. Ne ukvarjajte se s preteklostjo, živite v sedanjosti.

Devica

Zaradi negotovosti in notranje napetosti se boste težje obvladovali. V odnosih s partnerjem bodite previdni, da ne pride do nepotrebnih konfliktov. Pot v tujino vam prinaša tako poslovne kot finančne spremembe.

Tehtnica

Zelo kritični boste, s čimer si boste zagotovili in utrdili službeni položaj. Razveselile vas bodo novice o naraščaju v širšem prijateljskem krogu. Poslovne novice bodo takšne, kot ste tudi sami pričakovali.

Škorpijon

Spodbujali boste sodelavce in z dobro voljo vnesli pozitivne spremembe tudi med bližnje. Razveselili se boste prihajajočega dobička, ki bo izboljšal vaš finančni položaj. Več se gibajte v naravi.

Strelec

Razvajali vas bodo, pa kljub temu ne boste povsem zadovoljni. Uspelo vam bo rešiti finančne težave, zato se boste bolje počutili. Pogovor z uradno osebo vam prinaša pozitivne novice na poslovnem in finančnem področju.

Kozorog

Do bližnjih boste nekoliko manj radodarni, vendar ne za daljše časovno obdobje. Vaše duhovno življenje bo te dni zelo močno. Odnosi in uspehi bodo izredni, obeta se vam tudi večji dobiček, povezan s poslovnim partnerjem.

Vodnar

Dogodki minulih dni bodo nekoliko pretresli vašo mirno dušo. Na ljubezenskem in poslovnem področju bo razvoj dogodkov odvisen predvsem od vas, zato se ne podcenjujte. Ne pozabite na več gibanja.

Ribi

Za dobro razumevanje z okoljem skušajte uskladiti svoje potrebe s potrebami partnerja in sodelavcev. Na poslovnem področju obstaja možnost neke tehtne in pozitivne odločitve. Presenetile vas bodo spodbudne novice.