Koper bo tudi letos četrti

Kljub optimističnim napovedim in slabi klimi pri državnih podprvakih Koprčani sinoči niso bili niti blizu želeni točki, ki bi jo sicer potrebovali za naskok na tretje mesto. Tako je zdaj že znano, da bo koprski klub - ne glede na razplet domače tekme z Rikom Ribnico v zadnjem krogu - državno prvoligaško sezono še drugič zapored končal na četrtem mestu.

Koprski rokometaši (v rumenih dresih) bodo državno prvenstvo še drugič zapored končali na četrtem mestu. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Koprski rokometaši (v rumenih dresih) bodo državno prvenstvo še drugič zapored končali na četrtem mestu. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

VELENJE > Koprčani v Velenju niso vodili niti enkrat. V uvodnih minutah je bilo 2:2 in 3:3, potem pa je imela tekma zgolj “enosmerni promet”. V 16. minuti je bilo 11:5, v 24. že 15:7. V nadaljevanju je kazalo, da bi se rumeno-modri utegnili prebuditi (18:14 v 37. minuti), a je bilo že v 52. minuti kar 29:19. Deset golov razlike je bilo tudi ob koncu tekme 34:24 (15:9).

Vrstni red pred zadnjim krogom - Celje PL 55, Gorenje Velenje 49, Riko Ribnica 47, Koper 44, Urbanscape Loka 35, Krka 29.


Najbolj brano