Oven

Dejstvo, da vas drugi sprejemajo takšne, kot ste, bo stabiliziralo vašo notranjost, s tem pa tudi odnose v službi in v zasebnem krogu. Odnos s partnerjem vas bo spodbudil k ustvarjalnemu in intelektualnemu delu.

Bik

Osnovna motivacija vseh vaših dejanj bo vera v nesebično ljubezen in prav to vam danes obeta vsesplošno uspešnost. V neko poslovno zadevo se raje ne vtikajte, da ne bi po nepotrebnem potegnili krajšega konca.

Dvojčka

S pozornostjo in diplomacijo boste znali omehčati poslovnega partnerja ali sodelavca, ki je bil še včeraj nedostopen in nedosegljiv. Spremljal vas bo poseben šarm, kar vam bo zagotovilo uspeh na čustvenem področju.

Rak

Vaš umik v samoto bo zmotil nepričakovan obisk in vam pomagal zaokrožiti neko življenjsko obdobje. Odpirajo se vam nove možnosti za prijateljstvo in ljubezen. Razveselil vas bo priliv denarja. Ne pozabite na fizično aktivnost.

Lev

Spoznali boste, da vsi vaši uspehi temeljijo na notranji moči in vaših sposobnostih, zato bo neka pomembna odločitev za vas precej lažja. Nekoga boste povsem prevzeli. Postavili boste nove temelje svojemu načinu življenja.

Devica

Denarja bo dovolj, zato si lahko mirne duše privoščite želeni nakup. Partnerjeva čustva bodo zelo intenzivna, kar bo krepilo vašo samozavest. Pomlad vam bo vlila veliko novih moči, energije in optimizma.

Tehtnica

Z odločnostjo in potrebno ostrino boste na poslovnem področju vnesli red, razčistili s prijatelji in uredili svoje finančno stanje. Nekoliko bolj popazite na zdravje. Zaupajte intuiciji in se ne obremenjujte z mnenji drugih.

Škorpijon

S preudarno potezo boste v službi dosegli želeni cilj, tudi za nadrejene boste bolj opazni in spoštovani. Vzemite si nekaj časa za počitek, saj niste iz železa. S pomočjo partnerjevih čustev boste z lahkoto obvladali domače razmere.

Strelec

Težnjo po samostojnosti boste najlaže uresničili na poslovnem področju, kjer vam bo način dela to tudi dovoljeval. Če razmišljate o manjši izgubi teže, bodite vztrajni. Znali boste omehčati še tako hladno srce.

Kozorog

Dnevi premišljevanja in upanja so za vami, saj boste imeli polne roke dela z novo poslovno aktivnostjo. Prosti čas boste posvečali družini in partnerju. Z novo finančno situacijo boste več kot zadovoljni.

Vodnar

Novice, ki jih boste dobili od sodelavca, se bodo na službenem področju izkazale kot resnične. Neka oseba bo vaše srce ponovno napolnila s strastno ljubeznijo, tudi vezanim vodnarjem bo nekdo pospešil bitje srca.

Ribi

Zadeva, ki je še včeraj niste znali razvozlati, bo danes dobila svoj smisel. S partnerjem bosta slavila zmago tako na poslovnem kot na finančnem področju. Skrajni čas je že, da stopite iz partnerjeve sence. Pojdite v akcijo.