Zasegli so mu skuter in tablete

Včeraj popoldne so koprski policisti na Oljčni poti ustavili 40-letnika, ki je vozil neregistriran skuter, poleg tega nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V postopku so mu zasegli še tri tablete, za katere obstaja sum, da vsebujejo prepovedano drogo. Poslali jih bodo na analizo in ob prejemu ugotovitev sledi ustrezen ukrep. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,00 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, zatem pa še strokovni pregled, ki pa ga je odločno odklonil, prav tako je odklonil tudi hitri test za mamila. Skuter so mu zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Včeraj ob 21.29 so policijo obvestili o prometni nesreči na stari cesti Belveder-Izola. Policisti so na kraju ugotovili, da je 35-letni Mariborčan z avtomobilom na razglednem izogibališču zapeljal v desno na ograjo, nato pa peljal po brežini navzdol, kjer se je po približno 30 metrov ustavil na strehi. Alkotest mu je pokazal 0,81 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Sledi mi obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano