Najbolj brano v rubriki Kronika: Strelski pohod v izolski bolnišnici

Najbolj brani članki leta v rubriki Kronika.

70-letni moški je streljal na tri osebe.  Foto: Tomaž Primožič/Fpa
70-letni moški je streljal na tri osebe.  Foto: Tomaž Primožič/Fpa

Strelski pohod v izolski bolnišnici (foto + video)

22. avgusta okoli 15. ure so v izolski bolnišnici odjeknili streli. 70-letni moški je streljal na tri osebe. Ena oseba je hudo ranjena (policist), tri pa so umrle (zdravnik, policist in storilec). Za življenje priljubljenega zdravnika urologa, po rodu iz Mehike, so se dalj časa borili v izolski bolnišnici, a so bile rane prehude. Umrl je okoli 21. ure.

Na primorski avtocesti trčilo več kot 70 vozil, štirje mrtvi

30. januarja ob 14. uri se je med Senožečami in Razdrtim v gosti megli zgodila ena najhujših prometnih nesreč na Slovenskem.

Huda prometna nesreča v Dekanih, umrla motorist in njegova sopotnica

Na regionalni cesti Dekani-Črni Kal pri odcepu za Dekane se je 21. avgusta malo po 18. uri zgodila hujša prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorno kolo in osebni avtomobil. V nesreči sta umrla voznik in sopotnica na motornem kolesu, oba iz okolice Kozine.

V stiski grozila z razstrelitvijo

Drama, ki se je 18. maja od zgodnjih jutranjih ur dogajala v Luciji, je sklepno dejanje dosegla šele ob 19. uri. Zlatka Olah ob napovedani deložaciji ni želela zapustiti stanovanja, ki ga je piransko okrajno sodišče prodalo na javni dražbi pred dvema letoma, pač pa je grozila, da bo vse pognala v zrak.

Izola in Koper polna specialcev

Izola in Koper sta bila 4. oktobra prizorišče obsežne kriminalistične preiskave. Na več lokacijah je bilo moč srečati oborožene policiste specialne enote in kriminaliste, ki so izvajali hišne preiskave in so bili na lovu za člani kriminalne združbe.


Najbolj brano