“Kidrič Eva” bo znova oživela

Klub študentov občine Koper (KŠOK) bo jutri organiziral že 17. Oživelo ulico. Tradicionalna prireditev bo Kidričevo ulico in sosednja prizorišča napolnila z raznovrstnimi dogodki, vodila pa jih bo rdeča nit tako imenovanega flower powerja.

Na fotografiji barvanje telesa na Oživeli ulici  pred nekaj leti. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Na fotografiji barvanje telesa na Oživeli ulici pred nekaj leti. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > V Taverni bo glasbeno prizorišče z nastopajočimi skupinami Sniz, O.K. band, Teenagers in Nevermind ter DJLovrom. Na Titovem trgu bo alternativni kotiček z DJ CLZ-jem, skupinama Haiku Garden in Reverend Haze, ustvarjalno platformo Inde, kotičkom za umirjanje in skate parkom. V atriju Fakultete za humanistične študije bo Društvo anime predstavilo tradicionalni dogodek Risanke imajo fešto, tam bodo tudi otroški kotiček in različne animacije. V kantini ob fakulteti bodo obiskovalci lahko spoznali sorodne duše prek hitrih zmenkov. Na Muzejskem trgu bodo modna revija, obalne rime, gledališka predstava v sodelovanju s Gledališko šolo Talia ter stand up.

Na Carpacciovem trgu bo športno-adrenalinski kotiček in tudi dobrodelni srečelov, info točka, športne aktivnosti in izdelovanje mozaika. AP


Najbolj brano