Med naseljema Tublje in Hrpelje sta trčila avto in mulčer

Košnja trave ob cesti med Tubljami in Hrpeljami se je danes zjutraj končala z nesrečo. 74-letni voznik avtomobila je očitno prepozno opazil delovno vozilo CPK, s katerim je 34-letni voznik kosil travo. Zaradi prekratke varnostne razdalje je 74-letni voznik z avtom trčil v delovno vozilo.

 Foto: Pgd Materija
Foto: Pgd Materija

HRPELJE > Gasilci PGD Materija in sežanski poklicni gasilci so zavarovali kraj nesreče in pomagali sežanskim reševalcem pri oskrbi voznika avtomobila, ki je tožil zaradi bolečin. Ob trku se je namreč sprožila zračna blazina, ki ga je stisnila. Reševalci so ga odpeljali na pregled v izolsko bolnišnico.

Včeraj zjutraj so v Gabrjah na Tolminskem opazili avto, ki je bil ob cesti prevrnjen na bok. Tolminski gasilci so avto dvignili na cesto. Policisti so včeraj še ugotavljali, kaj se je zgodilo, saj voznika ni bilo pri avtomobilu ... V ponedeljek ob 16.30 je počilo na cesti med Plavami in Solkanom. Trčilo je pet vozil. Novogoriški gasilci, ki so hkrati gasili požar na Sveti gori, so na vozilih odklopili akumulatorje, usmerjali promet in nevtralizirali razlite tekočine. Policisti so včeraj še ugotavljali okoliščine nesreče, saj so jim vozniki dajali nasprotujoče si izjave. Tako naj bi po nekaterih izjavah prvi voznik nenadoma zavrl, drugi naj bi se še pravočasno ustavil, tretji se je zaletel vanj, za njim pa sta se zaletela še dva avtomobila.

SP


Najbolj brano