Oven

Zadeva, ki jo rešujete na poslovnem področju, bo tokrat pokazala tudi nekaj svetlih strani. Oddahnili si boste od psihičnih naporov in skrbi ter pridobili nekaj samozavesti in optimizma. Veliko boste razmišljali o neki osebi.

Bik

Vaša vztrajnost vam bo v veliko pomoč pri reševanju nekega problema, povezanega z družinskim premoženjem. Ker boste nekoliko dovzetnejši za kritike, si ne ženite k srcu, če drugi ne bodo razumeli vaših besed in dejanj.

Dvojčka

Drobna, nedolžna laž vas bo rešila iz zadrege na poslovnem področju. Pogovor s poslovnim partnerjem vam bo ponudil nove možnosti za realizacijo vaših želja. Ponudila se vam bo priložnost, da izkoristite sodelavca.

Rak

Samozavest in delovna iniciativa bosta dvignili vašo priljubljenost in ugled v okolju. Širili boste svoje obzorje in si pridobivali nova znanja in spretnosti. Pogum in vztrajnost vam prinašata tudi uresničitev vaših čustvenih želja.

Lev

Kljub temu, da niste materialistično usmerjeni, vas bo dobro finančno stanje navdajalo z občutkom notranjega zadovoljstva. Partner vas v vajinem odnosu ne bo razočaral, z njim vam nikoli ne bo dolgčas. Skupaj se gibajta v naravi.

Devica

Starši vam bodo stali ob strani tako moralno kot finančno. Nekaj časa boste posvetili izražanju lastne kreativnosti. Vaš odnos do partnerja bo temeljil na intelektualnosti, razumevanju in spoštovanju.

Tehtnica

Zaradi nesoglasja v družinskem krogu boste nekoliko nezadovoljni, vendar ne bo trajalo dolgo, stvari se bodo kmalu uredile. Pazite, da ne bi iskali pozornosti tam, kjer bi vas drugi lahko izkoristili. Dobro boste razpoloženi.

Škorpijon

Na poslovnem področju boste veliko tvegali, vaš trud pa bo bogato poplačan. Nova ljubezenska zveza vam bo istočasno prinesla tudi poslovno pridobitev, od vas pa je odvisno, kako boste to izkoristili.

Strelec

Vaša samozavest bo počivala na trdnih temeljih, čeprav vas bodo nekateri kritizirali. Upirali se boste obstoječemu režimu in tako doma kot v službi poskušali vnesti določene spremembe, predvsem v odnosih.

Kozorog

Na poslovnem področju boste zelo uspešni, vendar tudi nekoliko nepotrpežljivi do mlajših oseb in do tistih, ki vas intelektualno ne dosegajo. V zaseben življenju boste naleteli na manjše težave, vendar se boste dobro soočili z njimi.

Vodnar

Spremenili boste svoj odnos do vsakdanjih obveznosti, saj boste vse sprejemali z lažjim srcem. Naučili se boste oproščati tako sebi kot drugim in na ta način lažje zaživeli. Dobro finančno stanje vam bo v oporo.

Ribi

Zanimivo delo, povezano z nasprotnim spolom, vam prinaša notranje zadovoljstvo, pa tudi veliko uspeha. Vaša pričakovanja na poslovnem in ljubezenskem področju ne bodo prevelika, zato jih boste realizirali.