Ukradel tri ciprese in ulični svetilki

Včeraj je bila policija obveščena, da je neznanec na območju naselja Slap ponoči ukradel tri glinena cvetlična korita s posajenimi cipresami. Prav tako je nepridiprav poškodoval in si nato prilastil še dve ulični svetilki. Zaradi omenjenega kaznivega dejanja je bil lastnik oškodovan za približno 420 evrov. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

NOVA GORICA > Včeraj popoldne so policiste obvestili o vlomu v parkirano tovorno vozilo na enem od parkirišč na območju Šempetra pri Gorici. Nepridiprav je razbil steklo na voznikovih vratih vozila in ukradel napravo, ki služi avtomatskemu plačilu cestnine na avtocestah v tujini. Poleg tega je nepridiprav poškodoval tudi ključavnice drugega parkiranega tovornega vozila. Nastala je tudi materialna škoda na omenjenih vozilih. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo novogoriški policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Grafit v Medani

Včeraj so novogoriški policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari v naselju Medana v Goriških Brdih, kjer je neznanec tekom noči na objekt s kletjo napisal grafit. Novogoriški policisti bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva v zvezi z omenjeno zadevo podali ustrezen ukrep.

Spletno uredništvo


Najbolj brano