Rebula je vse bolj priljubljena
Sobota
24. 04. 2016, 16.00
, posodobljeno: 02. 11. 2017, 16.52
“Ko smo pred 17 leti začeli s praznikom, smo komaj zbrali nekaj vzorcev vina za degustacijo, ker ga nihče ni stekleničil, danes pa ... ”
VIŠNJEVIK
> Tudi tako je Aljoša Sirk iz Društva ljubiteljev rebule, ki je soorganizator Praznika rebule in oljčnega olja v Višnjeviku, ponazoril,...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.